4 Δεκ 2011

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ!

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη με σκορ 5-1 επί της αξιόμαχης Αίγλης Παπάγου, που τελικά κατέλαβε τη 2η θέση της πρώτης φάσης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν το final-8 η ομάδα των παμπαίδων του Σ.Ο. Αιγάλεω. Oι παίκτες μας φαίνεται ότι στα σημαντικά παιχνίδια δείχνουν την αξία τους κερδίζοντας καθαρά μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Η σημερινή νίκη οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και στην πολύ μεγαλύτερη εμπειρία της ομάδας μας που είχε και πολύ μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας. Στον αγώνα νίκησαν ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ο Παναγιώτης Λάσπας, ο Νίκος Καυκαλάς, ο Γιώργος Καραγιάννης και ο Δημήτρης Κατωπόδης, ενώ ηττήθηκε η Φιλίππα Λιάπη.
Στα άλλα παιχνίδια η Σκακιστική Επικοινωνία επικράτησε όπως αναμενόταν της Ένωσης Σπάρτης με 4-2, ενώ ισόπαλο έληξε το ντέρμπυ Φυσιολάτρη Νίκαιας με Σ.Ο. Ν. Φιλαδέλφειας, με τις δυο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για το final-8. Στο final-8 θα αγωνιστούν επίσης ο Σ.Μ.Σ Ελευσίνας που επικράτησε με 5-1 των ΑΟ 3 Αστέρων, η  Π.Σ. Περιστερίου που νίκησε στην Πετρούπολη τον τοπικό Δία με 5-1 επίσης και ο Πήγασος Κυψέλης που επικράτησε του Παράδεισου με 4-2. Η Π.Σ. Περιστερίου ηθα είναι ο αντίπαλός μας στον προημιτελικό της Παρασκευής.
Οπότε η τελική βαθμολογία της πρώτης φάσης στην Κατηγορία των παμπαίδων έχει ως εξής:
  1. ΣΟ Αιγάλεω
  2. Αίγλη Παπάγου
  3. Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου
  4. Φυσιολάτρης Νίκαιας
  5. Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας
  6. Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας
  7. Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης
  8. Π.Σ.Περιστερίου
Τα ζευγάρια των προημιτελικών της Παρασκευής είναι τα εξής:
  • Σ.Ο. Αιγάλεω- Π.Σ Περιστερίου
  • Αίγλη Παπάγου-ΑΟ Πήγασος Κυψέλης
  • Σκακιστική Επικοινωνία- Σ.Ο. Ν Φιλαδέλφειας
  • Φυσιολάτρης Σ.Μ.Σ Ελευσίνας
Αποτελέσματα και συνολικές βαθμολογίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ, όπου αναμένεται και επίσημη ενημέρωση για το χώρο των αγώνων.