23 Οκτ 2011

ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ JUNIORS!


Με σημαντικές ήττες για τις ομάδες μας διεξήχθηκε σήμερα ο 5ος γύρος στα πρωταθλήματα Αττικής. Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών, η ομάδα μας ηττήθηκε στο ντέρμπυ από το Φυσιολάτρη με 2-1 και κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση στην Αττική. Ισοβάθμισε μάλιστα με τον Πειραϊκό, ο οποίος επικράτησε του Δία Πετρούπολης με επίσης 2-1, από τον οποίο υπερτερεί διότι επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι με 2-1 στα πλαίσια του 4ου γύρου. Σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι ο Πανιώνιος επικράτησε του ΦΟΝ Επικοινωνίας Ηρακλείου και κατέλαβε την 4η θέση. Για την ιστορία στο σημερινό αγώνα για την ομάδα μας νίκησε ο Δημήτρης Κατωπόδης και ηττήθηκαν η Παναγιώτα Ρήγα και ο Βασίλης Κασιούμης.
Οπότε η τελική κατάταξη στο Πρωτάθλημα juniors έχει ως εξής:
  1. Φυσιολάτρης Νικαίας
  2. Σ.Ο. Αιγάλεω
  3. Πειραϊκός  Ο.Σ.
  4. Πανιώνιος Γ.Σ.
Πολλά συγχαρητήρια στα τέσσερα παιδιά που βασικά στελέχωσαν την ομάδα (πλην των παραπάνω τριών και στον Αλέξανδρο Τζέμο), στον αρχηγό Γιώργο Κουλαξουζίδη και φυσικά στην περσινή προπονήτρια Νατάσα Παγάνογλου για την εξαιρετική δουλειά της, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή. Ευχόμαστε και πολλές άλλες επιτυχίες στο μέλλον για τα παιδιά μας, οι οποίες όμως θα έρθουν μόνο μέσα από την πολλή δουλειά!
Όμως σημαντικότερη ήταν η ήττα της ομάδας μας στο Ομαδικό Παίδων Κορασίδων από το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα μας δεν πραγματοποίησε καθόλου καλή εμφάνιση και ηττήθηκε τελικά με σκορ 4-2. Νικήσε ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος, ισοπαλίες από Παναγιώτη Καλόφωνο και Ειρήνη Λιάπη και ήττες από Δημήτρη Λαδά, Φιλίππα Λιάπη και Παρασκευή Παλιούρα.
Το ομαδικό Παίδων Κορασίδων συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή με τους αγώνες του τελευταίου γύρου. Δυστυχώς μετά την ήττα της αυτή η ομάδα μας δεν έχει ελπίδες πρόκρισης για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί για να διεκδικήσει μια καλή κατάταξη.
Αποτελέσματα- Κληρώσεις -Βαθμολογίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.