16 Οκτ 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ JUNIORS! ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΜΙΚΤΟ!


Η Παναγιώτα Ρήγα είναι ένα από  τα βασικά στελέχη της ομάδας των juniors και αποτελεί μια από τις ελπίδες του σωματείου για κάτι καλό στο μέλλον. Στη φωτογραφία αναμένει την έναρξη της παρτίδας της κοιτάζοντας μάλλον τη διπλανή σκακιέρα!

Με μια μεγάλη νίκη επί του πολύ ισχυρού Πειραϊκού με 2-1 συνέχισε την προσπάθειά της η ομάδα κάτω των 8 ετών (juniors). Tις νίκες σημείωσαν ο πρωταθλητής Ελλάδας Δημήτρης Κατωπόδης και ο μικρός της παρέας Βασίλης Κασιούμης, ενώ ηττήθηκε η Παναγιώτα Ρήγα από το δευτεραθλητή Ελλάδας Δημήτρη Αλεξάκη. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αττικής και θα αγωνιστεί στον τελευταίο γύρο με αντίπαλο τον επίσης αήττητο Φυσιολάτρη, ο οποίος επικράτησε της Αίγλης Παπάγου με 2-1.
Σκληρή μάχη έδωσαν οι παίκτες μας στο Ομαδικό Παίδων Κορασίδων με την ανώτερη Στέγη Περιστερίου, αλλά ηττήθηκαν με 4,5-1,5. Τη μοναδική νίκη σημείωσε η Φιλίππα Λιάπη, ισόπαλη ήρθε η παρτίδα του Παναγιώτη Καλόφωνου, ενώ ηττήθηκαν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος, ο Δημήτρης Λαδάς, ο Αλέξανδρος Τζέμος και η Ειρήνη Λιάπη. Στόχος της ομάδας μας να τα δώσει όλα στους τελευταίους δύο γύρους, για να κατακτήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Αναλυτικά αποτελέσματα και κληρώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ