11 Απρ 2010

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!


O Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος ανάμεσα στη χρυσή ομάδα των παμπαίδων που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αττικής! Μαζί με το δήμαρχο διακρίνοντοι οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Ειρήνη Λιάπη, Νίκος Καυκαλάς, Παναγιώτης Λάσπας, Γιάννης Κατωπόδης, Γιάννης Μαργαρίτης και Δημήτρης Λαδάς. Αυτή η ομάδα αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζονται οι ομάδες μας στις αναπτυξιακές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ!

Με τις συναντήσεις του 2ου γύρου συνεχίστηκαν τα διασυλλογικά νεανικά της ΕΣΣΝΑ. Οι ομάδες μας στάθηκαν πολύ καλά πετυχαίνοντας καθαρές σε σκορ νίκες. Συγκεκριμένα στο ομαδικό παίδων κορασίδων η ομάδα μας νίκησε τη Σκακιστική Ακαδημία Αγίας Βαρβάρας με 5-1. Αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Ρηγάτος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Δημήτρης Λαδάς, Παρασκευή Παλιούρα, Ειρήνη Λιάπη και Φιλίππα Λιάπη. Η πρώτη μας ομάδα στο κύπελο έως 14 ετών νίκησε την ομάδα της Σ.Π.Κ. Φυλής με 4-0. Αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Παναγιώτης Λάσπας, Γιάννης Μαργαρίτης και Γιάννης Κατωπόδης. Η δεύτερη μας ομάδα δεν αγωνίστηκε διότι δεν προσήλθε η ομάδα του ΓΑΣ Αετού, οπότε νίκησε χωρίς αγώνα με 3,5-0. Στο κύπελο κάτω των 10 ετών η πρώτη μας ομάδα νίκησε την ομάδα του Α.Σ. Λαυρίου με 4-0 και συνεχίζει να έχει το απόλυτο. Αγωνίστηκαν οι Νίκος Καυκαλάς, Γιώργος Καραγιάννης, Ανδρέας Μαργαρίτης και Παύλος Καραγκούνης. Η δεύτερη μας ομάδα που αποτελείται, ως επί το πλείστον, από πολύ νέους σκακιστές πέτυχε και αυτή τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση επικρατώντας των 3 Αστέρων με 4-0. Αγωνίστηκαν οι Αντώνης Λάσπας, Δημήτρης Κατωπόδης, Γιάννης Κατρίτσης και Παναγιώτα Ρήγα. Η τρίτη μας ομάδα είχε bye.
Oι αγώνες συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή με τις συναντήσεις του 3ου γύρου και οι αντίπαλοι των ομάδων μας αναμένεται να είναι σαφώς πιο ισχυροί.