8 Φεβ 2010

ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΚΕΠ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ!Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Σπύρο Τσαγκαρόπουλο αποδεικνύει τις πολύ μεγάλες του δυνατότητες!
Με μια σχετικά ευρεία νίκη επί της μαχητικής ομάδας του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων με 8-4, συνέχισε τις υποχρεώσεις του για τον 5ο γύρο του Προκριματικού Ομίλου της Α Εθνικής η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω. Η νίκη βασίστηκε στις αναπτυξιακές σκακιέρες, όπου η ομάδα μας υπερτέρησε με 6-0. Στις 6 πρώτες όμως σκακιέρες οι παίκτες του ΔΗΚΕΠ απέδωσαν καλύτερα υπερτερώντας με 4-2. Στον αγώνα νίκες σημείωσαν ο Τσαγκαρόπουλος επί του Ευθυμάκη, ο Λιάσκος επί του Λουπέλη, ο Ρηγάτος επί του Σαραντόπουλου, ο Λαδάς επί του Παπαδημητρίου, ο Καλόφωνος επί του Δαλλή, η Ειρήνη Λιάπη επί της Σαραντοπούλου, η Φιλίππα Λιάπη επί της Δαλλή, ισοπαλίες ο Τσιροπούλας με τον Κεσόγλου και η Ελένη Σκυριανόγλου με τη Μουρτζούνη, ενώ ηττήθηκαν ο Σπυρακόπουλος από το Γεωργίου, ο Σκυριανόγλου από το Μαργαρίτη και ο Παπακοσμάς από τον Κάγκα. Στα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας οι ΑΕΚ και Πανιώνιος συνεχίζουν την πορεία τους προς την Α Εθνική επικρατώντας του Δία Πετρούπολης με 8,5-3,5 και του Πειραϊκού με 7,5-4,5 αντίστοιχα. Στον άλλο αγώνα Ζήνων και Πανελλήνιος έμειναν σε ένα αμφίρροπο 6-6. Ρεπό είχε η ομάδα του Γ.Σ. Ασπροπύργου. Από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές προκύπτει ότι Δίας και ΔΗΚΕΠ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Επιπλέον, την άλλη Κυριακή δεν έχει αγώνες λόγω του τριημέρου της Αποκριάς, ενώ οι αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου με το Σ.Ο. Αιγάλεω να αντιμετωπίζει το Ζήνωνα Γλυφάδας.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα φύλλα αγώνα των διοργανώσεων της ΕΣΣΝΑ στη δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.