6 Οκτ 2009

ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ Ο ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!


Ο Παναγιώτης Καλόφωνος χαμογελάει στο φακό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η πρόοδός του πραγματικά εντυπωσιακή κάτι που αντικατοπρίστηκε και στο τουρνουά της Πετρούπολης! Σημαντική πρόοδο όμως σημειώνουν και οι μικροί συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί μια ευγενής άμιλλα για την κατάληψη των θέσεων της βασικής ομάδας!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο 10χρονος Παναγιώτης Καλόφωνος στο 4ο Όπεν της Πετρούπολης. Σημειώνοντας 5,5 πόντους σε 7 αγώνες ισοβάθμησε στη 2η θέση μαζί με τους  Sienczewski (2158) και Σγουρό (2011). Νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Κορλοτσίδης του ΑΦΟΑΝ με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες. Ο Παναγιώτης κέρδισε περίπου 70 μονάδες διεθνές έλο  και συνολικά το τελευταίο δίμηνο γύρω στους 100 κάτι που αντικατοπτρίζει τη γρήγορη εξέλιξή του! Εκτός από τον Παναγιώτη πολύ καλά στάθηκε και ο 11χρονος Πολυχρόνης Δρακόπουλος που σημείωσε 4,5/7 καταλαμβάνοντας την 11η θέση μεταξύ 46 συμμετεχόντων κι κερδίζοντας παράλληλα 23 μονάδες διεθνές έλο! Ικανοποιητική κρίνεται και η εμφάνιση του επίσης 11χρονου Γιάννη Κατωπόδη ο οποίος συγκέντρωσε 3 στα 7 αλλα μπορεί και αρκετά παραπάνω. Συνολική βαθμολογία και αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου  http://asopdias.wordpress.com.

Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και το 98ο Όπεν των Αμπελοκήπων όπου πλην του Σπύρου Τσαγκαρόπουλου, ο οποίος με 5 στα 7, έκανε ένα αποτέλεσμα κοντά στο αναμενόμενο, συμμετείχε και ο 10χρονος Παναγιώτης Λάσπας που με 3,5 πόντους έκανε εντυπωσιακή απόδοση με 1786  στο διεθνές! Ο Παναγιώτης αναμένεται και αυτός να βγάλει το πρώτο του διεθνές (1596) που θα δημοσιευτεί επίσημα την 1η Νοεμβρίου.