10 Μαΐ 2009

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΣΣΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ

Η Φιλίππα Λιάπη, 2η Πρωταθλήτρια Αττικής στην κατηγορία κάτω των 10, έδωσε ένα πολύ χρήσιμο πόντο στην ομάδα του Μικτού!

Με ανάμικτα συναισθήματα ο τελευταίος γύρος για τις ομάδες μας, ενώ μεγάλες μάχες στην κορυφή των διοργανώσεων για μια θέση στην πρώτη τριάδα έλαβαν χώρα!
ΜΙΚΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ
Με νίκη τέλειωσε τη φετινή της πορεία στη μεγαλύτερη νεανική διασυλλογική διοργάνωση της ΕΣΣΝΑ η ομάδα μας. Νίκησε την αξιόμαχη ομάδα του Σ.Ο. Κορυδαλλού με 3,5-2,5. Νίκησαν οι Ρηγάτος (επί του Μπεκάκου), ο Σούλιος και η Λιάπη Φιλίππα, ενώ ηττήθηκαν η Ειρήνη Λιάπη από τη Σωτηρία Μπαρογιάννη και ο Μαργαρίτης Ανδρέας. Ισοπαλία έφερε με το Νίκο Καμίτση ο Ιάσων Αποστολάκος.
Πρωταθλήτρια ανακηρύχθηκε για μια ακόμη φορά η ομάδα του Φυσιολάτρη, η οποία νίκησε στο μεγάλο ντέρμπυ την περσινή πρωταθλήτρια ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου με 4-2. Δεύτερη η πολύ ισχυρή ομάδα του Ασπροπύργου και τρίτη η ομάδα έκπληξη του Σ.Ο. Ν.Φιλαδέλφειας, η οποία όμως νίκησε την ελλιπή ομάδα της Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας (η οποία έδωσε μεγάλη βάση στον τελευταίο γύρο του Κυπέλλου 16) με 3,5-2,5.
Φυσιολάτρης και Ασπρόπυργος πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο και θα συμμετάσχουν οχτώ ομάδες από όλη την Ελλάδα.
ΚΥΠΕΛΛΟ 12.
Δεν κατάφερε η ομάδα μας να νικήσει την ομάδα του Φυσιολάτρη και ερχόμενη ισόπαλη με 2-2 δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Η ατολμία κάποιων παικτών στοίχισε στην ομάδα μας, η οποία κατά γενική ομολογία άξιζε καλύτερης τύχης. Νίκησε ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Λαδάς, ηττήθηκε για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Καλόφωνος και ισόπαλοι ήρθαν ο Γιάννης Μαργαρίτης και μάλλιστα σχετικά σύντομα! ο Πολυχρόνης Δρακόπούλος.
Η δεύτερή μας ομάδα νίκησε με 3-1 τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης Σπάρτης και κατέλαβε, μαζεύοντας 8 βαθμούς, μια τιμητική θέση. Νίκησαν ο Στέλλιος Αποστολάκος, ο Γιώργος Καραγιάννης και ο Παύλος Καραγκούνης, ενώ ηττήθηκε ο Νίκος Καυκαλάς.
Η τρίτη μας ομάδα ηττήθηκε από τη νεοσύστατη ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Αγίας Βαρβάρας με 3-0,5 (η ομάδα μας προσήλθε με κενή σκακιέρα). Νίκησε ο Τσάκωνας Θεόδωρος και ηττήθηκαν οι 7χρονοι Τσάκωνας Ηλίας και Αποστολόπουλος Δημήτριος.
Κυπελλούχος και αήττητη η ομάδα του ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου νικώντας την ομάδα του Πανιωνίου με 3-1. Δεύτερη η ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου με 10 βαθμούς και 19 πόντους και τρίτη η ομάδα του Κορωπίου με 10 βαθμούς και 16,5 πόντους.
ΚΥΠΕΛΛΟ 16
Με νίκη τέλειωσε τις υποχρεώσεις της ομάδα μας νικώντας τη δεύτερη ομάδα της Ελευσίνας με 2,5-1. Νίκησαν οι Λιάσκος, Γεωργακάκος και Κουτσογιαννόπουλος, ενώ τελευταία στιγμή δεν προσήλθε ο Κάτσιος με αποτέλεσμα να ηττηθεί χωρίς αγώνα.
Κυπελλούχος και αήττητη η Εστία Νέας Σμύρνης νικώντας με 3-1 στο ντέρμπι την ομάδα του αξιόμαχου ΣΜΑΟ Καισαριανής. Δεύτερη η ομάδα της Ελευσίνας με 10 βαθμούς και τρίτη η ομάδα του Σ.Ο. Καλλιθέας με 9 βαθμούς και 17 πόντους.