24 Απρ 2016

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Πολύ καλή εμφάνιση των παιδιών μας στα Ατομικά Μαθητικά Πρωταθλήματα Αττικής 2016! Ξεχωρίζει οπωσδήποτε  η επιτυχία του ασυναγώνιστου Βασίλη Κασιούμη, ο οποίος κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα αυτήν τη φορά στην ΣΤ' Δημοτικού!

Εντυπωσιακή εμφάνιση και από την Κλέιντα Ταφάνι στην Ε' Δημοτικού, η οποία με 6/7, ισοβάθμησε στην 1η θέση της γενικής βαθμολογίας καταλαμβάνοντας παράλληλα και την 1η θέση στα κορίτσια

Σταθερά στα μετάλλια ο Παναγιώτης Καλόφωνος με την κατάκτηση της 2ης θέσης στα Λύκεια, ενώ την 3η θέση στα κορίτσια της Β' Δημοτικού κατέκτησε η ανερχόμενη Νικολέτα Πουλιλίου

Προκρίσεις για τα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα, με πολύ καλές θέσεις, κατέκτησαν οι Κωνσταντίνος Τέγος (5ος, Νήπια), Χάρης Καραγιάννης (7ος, Β' Δημοτικου), Κωνσταντίνος Μέρτογλου (6ος, Γ' Δημοτικού) και Στέφανος Δερμεντζούδης (11ος, Α' Γυμνασίου).

Επιπρόσθετα, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα της Νέας Παιδείας που κατέκτησε το
Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Αττικής 2016 στα Λύκεια με τους δικούς μας Παναγιώτη Καλόφωνο και Παναγιώτη Λάσπα να αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλες τις τάξεις και τις κατηγορίες εδώ (μπορείτε να επιλέξετε την τάξη που σας ενδιαφέρει από τη λίστα που εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας του Chess-Results στο τμήμα Tournament Selection).