18 Απρ 2015

ΧΑΛΚΙΝΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ!

Ο Βασίλης χαμογελαστός και αποφασισμένος για τη νίκη φορώντας το γαλάζιο μπλουζάκι του Σ.Ο. Αιγάλεω σε παλιότερο αγώνα της ομάδας στην Α Εθνική κατηγορία!

Άλλη μια σημαντική διάκριση για το Βασίλη Κασιούμη ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ε Δημοτικού στα Πανελλήνια Σχολικά που έλαβαν χώρα στην Ερέτρεια . Ο Βασίλης απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του αφού πάντα καταλαμβάνει υψηλές κατατάξεις τόσο στις νεανικές , όσο και στις σχολικές διοργανώσεις τόσο σε επίπεδο Αττικής, όσο και σε επίπεδο Ελλάδας! Εκτός από το Βασίλη πολύ καλά στάθηκαν ο Κωνσταντίνος Μέρτογλου στη Β Δημοτικού που κατέκτησε την 5η θέση, ο Χάρης Καραγιάννης με την 6η θέση στην Α Δημοτικού και ο Χρήστος Γκουτούφας με την 8η θέση στη Γ Δημοτικού.
Επιλέον, πολλά συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν  στην ομάδα του Λυκείου της Νέας Παιδείας που, με δυο δικά μας παιδιά στη σύνθεσή της (Παναγιώτης Καλόφωνος και Παναγιώτης Λάσπας) μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα Αττικής, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα! Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Καλόφωνος μόλις είχε ειστρέψει από μεγάλο διεθνές τουρνουά που έγινε στα Σκόπια, όπου κέρδισε και 91,6 μονάδες έλο!