9 Ιουν 2013

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΊΔΑΡΙΟΥ!


 Γέμισε η ευρύχωρη αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου δημοτικού σχολείου Χαϊδαρίου από παιδικά χαμόγελα! Τέτοιες θαυμάσιες πρωτοβουλίες καλλιεργούν το σκάκι και σε επίπεδο σχολείου, από όπου μπορεί να προέλθουν και οι αυριανοί πρωταθλητές!

Μια θαυμάσια εκδήλωση με τίτλο "Καλοκαιρινό Ματ" διεξήχθη σήμερα στο 3ο δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου! Συνολικά συμμετείχαν 60 παιδιά δημοτικών σχολείων, αγωνιζόμενα με ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Η διοργάνωση ήταν άριστη και γιαυτό πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, πλην του πολύ δραστήριου συλλόγου γονέων που έχει εντάξει το σκάκι στις δραστηριότητές του, και στους Νατάσα Παγάνογλου, Γιώργο Κουλαξουζίδη και Απόστολο Τσιροπούλα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!
Τα τελικά αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Α,Β Δημοτικού: (31 συμμετοχές)
1.Λιάμης Παύλος (14ο Χαϊδαρίου)
2.Λουρίδας Παναγιώτης (5ο Χαϊδαρίου)
3.Γκογκοράσης Αλέξανδρος (4ο Αιγάλεω)
1ο κορίτσι: Μακρυστάθη Φωτεινή (Νέα Παιδεία)

Γ,Δ Δημοτικού (23 συμμετοχές)
1. Δερμιτζάκης Μανώλης (2ο Αιγάλεω)
2. Παπαμανώλης Παναγιώτης (3ο Χαϊδαρίου)
3. Αρατος Αλέξανδρος (4ο Αγ Βαρβάρας)
1ο κορίτσι: Ζαρμπίνη Αφροδίτη (3ο Χαϊδαρίου)

Ε,ΣΤ Δημοτικόύ (6 συμμετοχές)
1. Παντελή Μελίνα (8ο Αιγάλεω)
2. Ντάφλος Γιώργος (5ο Χαϊδαρίου)
3. Λαγουδάκος Γιώργος (2ο Αιγάλεω)

Και μην ξεχνάμε ότι αύριο ξεκινάει μια σημαντική αναπτυξιακή διοργάνωση στο εντευκτήριο του συλλόγου για παιδιά γεννηθέντα από το 2003 και μετά (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση). Θα διεξαχθεί με κανονικό χρόνο σκέψης επομένως θα έχει πολύ μεγάλη προπονητική αξία. Ελπίζουμε ότι πολλά παιδιά θα ανταποκριθούν, διότι τέτοιου είδους διοργανώσεις καλλιέργησαν και ανέδειξαν μια πολύ ταλαντούχα φουρνιά σκακιστών στο πρόσφατο παρελθόν.