Ίκαρος 2018

6 Οκτ 2010

ΜΠΛΙΤΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Ο Σ.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ διοργανώνει Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά ¨BLITZ¨ το οποίο θα διεξαχθεί στο Αιγάλεω Αττικής Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010. Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 € για όλους τους σκακιστές Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος μέχρι τους 60.Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους σκακιστές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το εντευκτήριο του Σ.Ο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 294, Εμπορικό Κέντρο La Mirage, 1ος όροφος). Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό μετρό του Αιγάλεω.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα FIDE Εννέα (9) γύρων με ώρα έναρξης του πρώτου γύρου στις 18:00. Για τη πραγματοποίηση των κληρώσεων θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα swiss manager. Η ολοκλήρωση του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα. Η καταγραφή των κινήσεων δεν είναι υποχρεωτική.

Οι μετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ

Ο χρόνος σκέψης θα είναι 5΄ λεπτά για κάθε παίκτη για την ολοκλήρωση κάθε παρτίδας .

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Τα χρηματικά έπαθλα δεν μοιράζονται

Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια:

α) Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας με κριτήρια άρσης της,

β) Bucholz,

γ) Αριθμός νικών με τα μαύρα .

ΕΠΑΘΛΑ: Το 75% των παραβόλων θα δοθεί για πέντε χρηματικά έπαθλα1ος Νικητής το 25% των παραβόλων

2ος Νικητής το 20% των παραβόλων

3ος Νικητής το 15% των παραβόλων

4ος Νικητής το 10% των παραβόλων

5ος Νικητής το 5% των παραβόλων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 9 Οκτωβρίου στο e-mail alexeuge4@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 6977330993 Ευγενία Ζευγίτη καθώς και στον αγωνιστικό χώρο μισή ώρα πριν τη έναρξη των αγώνων.