Ίκαρος 2018

10 Ιαν 2010

HTTA ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!O Δημήτρης Σκυριανόγλου αγωνίστηκε σήμερα με την ομάδα, αλλά, όπως και οι άλλοι μεγάλοι,δεν κατάφερε να φέρει κάποιο καλό αποτέλεσμα και η ομάδα ηττήθηκε με 7,5-4,5!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του ΠΟΑ με αντίπαλο την πολύ ισχυρή ομάδα της ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 7,5-4,5. Παρόλη την εντυπωσιακή εμφάνιση των εφήβων, η εμφανής ανωτερότητα στις πάνω σκακιέρες  και η απουσία της Κουτσογιαννοπούλου διαμόρφωσαν το σχετικά ευρύ 7,5-4,5.
Τις νίκες πέτυχαν ο Λιάσκος επί του Κοσμά Λέκκα, ο Λαδάς επί του Τσίρου, ο Δρακόπουλος επί του Γρηγοριάδη και η Ειρήνη Λιάπη επί της Τσέργα. Ισοπαλία έκανε  ο Τσιροπούλας με το Μίχο, ενώ ηττήθηκαν ο Σπυρακόπουλος από το Μουτούση, ο Σκυριανόγλου από τον Κοτρώτσο, ο Τσαγκαρόπουλος από το Γρηγοριάδη, ο Παπαδάκης από τον Τεπελένη, η Φιλίππα Λιάπη από την Παχάκη και η Κιζιρίδου στην επανεμφάνισή της από την Πετσετίδη.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου μας ξεχωρίζει σαφώς η νίκη του πολύ ανεβασμένου Πειραϊκού επί του Πανελληνίου με 6,5-5,5. Φαίνεται ότι η προσθήκη των αδελφών Χαμπεσή και του Στεφανή σε θέσεις που πόναγε η ιστορική ομάδα του Πειραιά, την ισχυροποίησε ιδιαίτερα. Εντυπωσιακός ο Ζήνων Γλυφάδας κέρδισε εύκολα το Δία Πετρούπολης με 10-2 ενώ δε συνάντησε προβλήματα και ο Γ.Σ. Ασπροπύργου επικρατώντας του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων με 7,5-4,5.
Στις άλλες κατηγορίες ξεχωρίζουν οι νίκες των νεοφώτιστων στη Γ Εθνική Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας επί του Παράδεισου Αμαρουσίου με 7,5-2,5 και στην Α Τοπική Σ.Ο. Κορυδαλλού επί της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου με 4,5-3,5!
Αναλυτικά αποτελέσματα στην καινούρια ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ www.essnachess.gr